Produsele gasite

Gantere

Set gantere PVC cu ciment 2x5kg, Sportmann
Ganterele de la Sportmann sunt ideale pentru persoanele care doresc sa aiba un corp de invidiat cu o musculatura bine definita.Forma octogonala asigura un plus de stabilitate si o depozitare mai usoara. Ganterele au maner ergonomic care previne alunecarea si sunt fabricate din PVC de inalta calitate, rezistent la deteriorare, cu interior umplut cu ciment.Ganterele PVC cu ciment Sportmann cantaresc 5 kg fiecare, au o lungime de 263 mm si diametrul de 140 mm.Descriere tehnica: Material: PVC umplut...
PRODUCATOR 

SPORTMANN

Set gantere PVC cu ciment 2x4kg, Sportmann
Ganterele de la Sportmann sunt ideale pentru persoanele care doresc sa aiba un corp de invidiat, cu o musculatura bine definita. Forma octogonala asigura un plus de stabilitate si depozitare usoara.Ganterele au un maner ergonomic care previne alunecarea si sunt fabricate din PVC de inalta calitate, rezistent la deteriorare, cu interior umplut cu ciment.Ganterele PVC cu ciment Sportmann cantaresc 4 kg fiecare si au o lungime de 235 mm, iar diametrul este de 131 mm.Descriere tehnica: Material: PVC...
PRODUCATOR 

SPORTMANN

Set gantere PVC cu ciment 2x3 kg, Sportmann
Ganterele Sportmann sunt fabricate din PVC de inalta calitate, rezistent la uzura, cu interior umplut cu ciment. Ganterele au forma octogonala, pentru un plus de stabilitate si depozitare usoara.Ganterele Sportmann din PVC sunt potrivite pentru persoanele care doresc sa isi dezvolte musculatura bratelor, pieptului si a spatelui. Aceste gantere au o lungime de 235 mm si diametrul de 116 mm, cu o greutate de 3 kg fiecare. Descriere tehnica: Material: PVC umplut cu ciment Lungime: 235 mm Diametru: ...
PRODUCATOR 

SPORTMANN

Gantera cu invelis neopren, 5kg, negru, Techfit
Ganterele de neopren sunt potrivite pentru a fi utilizate in timpul antrenamentului, datorita suprafetei lor placuta la atingere - permitand o sustinere ferma chiar si in timpul celor mai extenuante exercitii.Greutate: 5kgCuloare: negruPRETUL ESTE PENTRU O BUCATA!
PRODUCATOR 

TECHFIT

119,00 Lei Adauga in cos
Gantera cu invelis neopren, 4kg, gri, Techfit
Ganterele de neopren sunt potrivite pentru a fi utilizate in timpul antrenamentului, datorita suprafetei lor placuta la atingere - permitand o sustinere ferma chiar si in timpul celor mai extenuante exercitii.Greutate: 4kgCuloare: griPRETUL ESTE PENTRU O BUCATA!
PRODUCATOR 

TECHFIT

Gantera cu invelis neopren, 3kg, verde, Techfit
Ganterele de neopren sunt potrivite pentru a fi utilizate in timpul antrenamentului, datorita suprafetei lor placuta la atingere - permitand o sustinere ferma chiar si in timpul celor mai extenuante exercitii.Greutate: 3kgCuloare: verdePRETUL ESTE PENTRU O BUCATA!
PRODUCATOR 

TECHFIT

Gantera cu invelis neopren, 2kg, albastru, Techfit
Ganterele de neopren sunt potrivite pentru a fi utilizate in timpul antrenamentului, datorita suprafetei lor placuta la atingere - permitand o sustinere ferma chiar si in timpul celor mai extenuante exercitii.Greutate: 2kgCuloare: albastruPRETUL ESTE PENTRU O BUCATA!
PRODUCATOR 

TECHFIT

Gantera cu invelis neopren, 1kg, rosu, Techfit
Gantera cu invelis neopren, 1kg, rosu, Techfit Ganterele de neopren sunt potrivite pentru a fi utilizate in timpul antrenamentului, datorita suprafetei lor placuta la atingere - permitand o sustinere ferma chiar si in timpul celor mai extenuante exercitii.Greutate: 1kgCuloare: rosuPRETUL ESTE PENTRU O BUCATA!
PRODUCATOR 

TECHFIT

Gantera cu invelis neopren, 0.5kg, galben, Techfit
Ganterele de neopren sunt potrivite pentru a fi utilizate in timpul antrenamentului, datorita suprafetei lor placuta la atingere - permitand o sustinere ferma chiar si in timpul celor mai extenuante exercitii. Greutate: 0.5kg Culoare: galben PRETUL ESTE PENTRU O BUCATA!
PRODUCATOR 

TECHFIT

Gantera reglabila 10kg, SportMann
Gantera fier reglabila 10kg cu filet Sportmann este ideala pentru dezvoltarea musculaturii spatelui, pieptului si a bratelor acasa la dvs. Discurile sunt fabricate din fier, iar bara cu filet este realizata din fier cromat si prezinta un maner cu forma ergonomica, antiderapant, care permite o prindere ferma, evitand accidentarile. Setul contine 2 discuri de 1.25 kg, 2 discuri de 2.5 kg, 1 bara, 2 sigurante cromate. Bara are lungimea de 35 cm si un diametru de 30 mm. Discul de 1.25 kg are g...
PRODUCATOR 

SPORTMANN

119,00 Lei Adauga in cos
Set gantere PVC cu ciment 2x2 kg, Sportamann
Ganterele Sportmann sunt fabricate din PVC de calitate, rezistent la uzura cu interior umplut cu ciment. Ganterele au forma octogonala si sunt confortabile pentru maini, asigurand o prindere ferma, anti-alunecare. Acestea sunt potrivite pentru persoanele care doresc sa aiba o musculatura tonifiata, bine definita. Ganterele din PVC cu ciment 2x2kg Sportmann au o lungime de 197 mm, diametrul de 100 mm si o greutate de 2 kg fiecare. Descriere tehnica: Material: PVC umplut cu ciment ...
PRODUCATOR 

SPORTMANN

Gantera Vin-Bell, 8 kg, Insportline
Gantera Vin-Bell este in forma de clopot cu un maner triunghiular.Greutatea este realizata din vinil de inalta calitate si umpluta cu ciment.Gantera Vin-Bell de calitate cu manerul solid asigura un atrenament confortabil si in siguranta.In partea de jos a ganterei este prevazuta cu cauciuc care asigura stabilitatea greutatii.Gantera este potrivita pentru toate varstele,utilizatorii amatori si cu performanta. material exterior vinil material interior ciment greutate 8 kg pretul este pen...
PRODUCATOR 

INSPORTLINE

Suport gantere demontabil, Sveltus
Suport gantere demontabil, Sveltus Suport gantere demontabil cu 4 roti pentru transport, cu sistem de blocare, capacitate stocare 30 de perechi gantere, dimensiune 70x50x70 cm, greutate aparat 15 kg. Pozele si caracteristicile tehnice ale produselor sunt cu caracter informativ. Producatorul isi rezerva dreptul de a opera modificari la specificatii fara a anunta in prealabil.
PRODUCATOR 

SVELTUS

703,00 Lei Adauga in cos
Set gantere aerobic 2x5 kg, Epoxy, Sveltus
Set gantere aerobic 2x5 kg, Epoxy, Sveltus Set 2 gantere Epoxy aerobic, foarte placute la atingere, cu priza buna si rezistenta, greutate 2 gantere a cate 5 kg/fiecare, create din metal acoperit cu vinil, cu finisaj extraordinar, dimensiuni 20 cm Pozele si caracteristicile tehnice ale produselor sunt cu caracter informativ. Producatorul isi rezerva dreptul de a opera modificari la specificatii fara a anunta in prealabil.
PRODUCATOR 

SVELTUS

186,00 Lei Adauga in cos
Set gantere aerobic 2x3 kg, Epoxy, Sveltus
Set gantere aerobic 2x3 kg, Epoxy, Sveltus Set 2 gantere Epoxy aerobic, foarte placute la atingere, cu priza buna si rezistenta, greutate 2 gantere a cate 3 kg/fiecare, create din metal acoperit cu vinil, cu finisaj extraordinar, dimensiuni 18 cm Pozele si caracteristicile tehnice ale produselor sunt cu caracter informativ. Producatorul isi rezerva dreptul de a opera modificari la specificatii fara a anunta in prealabil.
PRODUCATOR 

SVELTUS

122,00 Lei Adauga in cos
Set gantere 2x4 kg Epoxy, Sveltus
Set gantere 2x4 kg Epoxy, Sveltus Set 2 gantere Epoxy aerobic, foarte placute la atingere, cu priza buna si rezistenta, greutate 2 gantere a cate 4 kg/fiecare, create din metal acoperit cu vinil, cu finisaj extraordinar, Dimensiuni: 18 cm Pozele si caracteristicile tehnice ale produselor sunt cu caracter informativ. Producatorul isi rezerva dreptul de a opera modificari la specificatii fara a anunta in prealabil.
PRODUCATOR 

SVELTUS

144,00 Lei Adauga in cos
Set gantere 2x5 kg, Sveltus
Set gantere 2x5 kg, Sveltus Set 2 gantere aerobic, foarte utile in antrenamentul dumneavoastra, priza buna si rezistenta, Greutate 2 gantere a cate 5 kg/fiecare, Material ciment acoperit cu vinil, Dimensiune 24,5 cm Pozele si caracteristicile tehnice ale produselor sunt cu caracter informativ. Producatorul isi rezerva dreptul de a opera modificari la specificatii fara a anunta in prealabil....
PRODUCATOR 

SVELTUS

Set gantere aerobic 2x4 kg, Sveltus
Set gantere aerobic 2x4 kg, Sveltus Set 2 gantere aerobic, foarte utile in antrenamentul dumneavoastra, create din ciment acoperit cu vinil, Greutate 2 gantere a cate 4 kg/fiecare, Dimensiune 24 cm, Disponibile in pereche Pozele si caracteristicile tehnice ale produselor sunt cu caracter informativ. Producatorul isi rezerva dreptul de a opera modificari la specificatii fara a anunta in prealabil....
PRODUCATOR 

SVELTUS

Set gantere 2x1.5 kg Epoxy, Sveltus
Set gantere 2x1.5 kg Epoxy, Sveltus Set 2 gantere Epoxy aerobic, foarte placute la atingere, cu priza buna si rezistenta, greutate 2 gantere a cate 1,5 kg/fiecare, create din metal acoperit cu vinil, cu finisaj extraordinar, dimensiuni 15 cm Pozele si caracteristicile tehnice ale produselor sunt cu caracter informativ. Producatorul isi rezerva dreptul de a opera modificari la specificatii fara a anunta in prealabil.
PRODUCATOR 

SVELTUS


Formular contact
Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Informatii utile
Credem in corectitudine si promovarea calitatii serviciilor in e-commerce si recomandam oricarei persoane inselate de falsi jucatori din acest domeniu sa se adreseze Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului.
Contact Protectia Consumatorului

Formular contact


Contact instant

 Messenger
 0775.567.134


Informatii

Administrat de: MG NET DISTRIBUTION SRL

Potectia datelor cu caracter personal: A.N.S.P.D.C.P nr. 19898

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: A.N.P.C. tel. 021 9551

Platforma SOL: formular online

Social Media

        


Folosim servicii

Sigla PlatiOnline.ro