Informatii achizitii publice SEAP

Toate produsele din magazinul online ArtSport.ro sunt disponibile pentru achizitie publica directa si prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice (S.E.A.P.) - www.e-licitatie.ro

Pentru a demara procesul de achizitie este necesara o solicitare cu produsele necesare sau inregistrarea unei comenzi unde se va trece la observatii achizitia prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Ulterior un expert in achizitii publice de la ArtSport.ro va contacta autoritatea solicitanta pentru a demara procesul de achizitie.

Achizitia prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice implica solicitarea unei oferte care se va regasi pe site www.e-licitatie.ro la primirea ofertei autoritatea solicitanta are posibilitatea sa accepte oferta operatorului economic sau sa refuze oferta, caz in care va completa motivul refuzului.

Daca autoritatea contractanta nu ia o decizie intr-un anumit numar de zile de la data de raspuns a oferatantului, procesul de achizitie se va inchide, achizitia ramanand neatribuita.

Misiunea noastra este sa intelegem nevoile clientilor nostri, sa le oferim siguranta, consultanta si servicii specifice comertului online usor de folosit.

Departamentul Relatii Clienti
ArtSport.ro


Pentru mai multe detalii referitoare la achizitia prin sistemul S.E.A.P. va rugam sa sa folositi formularul de mai jos :Alege un tip de solicitare:


Solicitare: *

Numele dumneavoastra: *


Adresa email: *


Telefon: *

* campuri obligatorii
                           


Ne puteti contacta si prin:

Facebook Messenger
Live Chat
WhatsApp
Email
Telefon - centrala automata
Aplicatie prezenta pe toate paginile site-ului
021.539.07.07Formular contact
Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Informatii utile
Credem in corectitudine si promovarea calitatii serviciilor in e-commerce si recomandam oricarei persoane inselate de falsi jucatori din acest domeniu sa se adreseze Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului.
Contact Protectia Consumatorului

Formular contact


Contact instant

 Messenger
 0775.567.134


Informatii

Administrat de: MG NET DISTRIBUTION SRL

Potectia datelor cu caracter personal: A.N.S.P.D.C.P nr. 19898

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: A.N.P.C. tel. 021 9551

Platforma SOL: formular online

Social Media

        


Folosim servicii

Sigla PlatiOnline.ro