Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Politica confidentialitatesi modul de prelucrare a datelor cu caracter personal


Data ultimei actualizari: 26.01.2018, ora 16.21
Protejarea intimitatii dumneavoastra la utilizarea paginii noastre web este deosebit de importanta pentru noi. De aceea, in continuare va informam in detaliu cu privire la colectarea datelor cu caracter personal, precum si a datelor anonime.

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

LibrariaOnline.ro reprezinta marca sub care comunica SC MG NET DISTRIBUTION SRL

Datele cu caracter personal vor fi stocate in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice doar atunci cand Dvs. ni le comunicati in mod expres si ne acordati dreptul de a le prelucra (de ex. pentru a va expedia un colet pe adresa furnizata de catre dumneavoastra, un concurs sau newsletter). In cazul in care, la utilizarea unui serviciu oferit, vi se solicita introducerea datelor dumneavoastra personale, este exclusa corelarea datelor dumneavoastra personale cu datele din protocolul de accesari, prin intermediul adresei IP (colectata oricum in forma anonimizata), in scopul realizarii unui profil de utilizator cu date personale.

Deoarece acordul in vederea utilizarii datelor Dvs. in scopurile mai sus mentionate poate include si transmiterea acestora catre partenerii MG NET DISTRIBUTION SRL (furnizori de servicii de curierat, furnizori de servicii mentenanta si dezvoltare IT), institutii financiar bancare, institutii publice (Administratii Fiscale, Politie, Procuratura) datele colectate pot fi redirectionate si catre acesti terti. In afara celor de mai sus, datele nu vor fi transmise catre alti terti, precum baze de date de marketing sau companii de marketing direct.

Conform cerintelor Legii 677/2001 si ale Legii nr.506/2004 MG NET DSITRIBUTON SRL, in calitate de operator are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dvs. ori o alta persoana. Colectarea datelor se face pentru prelucrarea in scopuri asociate produselor si serviciilor oferite de operator (si/sau dupa caz de imputernicit), cum ar fi contactarea dvs. (inclusiv prin posta, e-mail, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu cererea de bunuri sau servicii ale acestuia. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: dumneavoastra, imputernicitul operatorului, partenerilor contractuali ai operatorului.

Conform legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere la adresa de email suport@librariaonline.ro sau sa va logati in sectiunea Contul meu si sa va exercitati oricare dintre aceste drepturi cu ajutorul formularelor puse la dispozitie. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele dintre datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Concret, stocam si prelucram urmatoarele tipuri de date:
Nume si prenume - aceste informatii sunt folosite pentru a emite documentele fiscale si a documentelor de transport in vederea livrarii coletului solicitat;
Adresa de livrare/facturare - aceste informatii sunt folosite pentru a emite documentele fiscale si a documentelor de transport in vederea livrarii coletului solicitat;
Adresa de email - aceasta informatie este folosita pentru a va trimite notificari cu privire la stadiul de procesare al comenzii, informatii despre momentul in care va fi livrat coletul, comunicari de marketing in situatia in care ati solicitat in mod expres acest fapt.
Numar de telefon - acest tip de data personala este folosita pentru a va trimite notificari cu privire la stadiul comenzii si informatii despre momentul in care va fi livrat coletul

Colectarea si prelucrarea datelor anonime

Aceasta pagina web utilizeaza software pentru analizarea utilizarii. Prin evaluarea acestor date pot fi obtinute informatii importante cu privire la nevoile utilizatorilor. Aceste informatii contribuie la optimizarea calitatii ofertei.

Concret, la fiecare accesare sunt salvate in mod nelimitat urmatoarele date:
Forma anonimizata a adresei IP a computerului de la care se face accesarea
Data si ora accesarii sau solicitarii
Denumirea paginii accesate/fisierului accesat
Pagina de la care a fost accesata respectiva pagina
Browser-ul folosit de catre utilizator, inclusiv versiunea browser-ului
Sistemul de operare folosit de catre utilizator
Aceste informatii sunt utilizate in scopuri statistice. In acest sens este vorba exclusiv de informatii care nu permit identificarea persoanei dumneavoastra. Dumneavoastra ramaneti un utilizator anonim.

In acest context sunt utilizate si asa-numite cookie-uri. Cookie-urile sunt fisiere-text salvate pe computerul vizitatorului paginii web, permitand astfel recunoasterea unui utilizator anonim.
Pe aceasta pagina web sunt folosite cookie-uri de la Piwik.org. (http://de.piwik.org/), pentru a putea realiza un protocol mai exact al accesarilor paginii web. Datele astfel obtinute sunt salvate exclusiv in forma anonimizata.
Aveti in orice moment posibilitatea de a dezactiva cookie-urile acestei pagini web. Va rugam sa aveti in vedere ca dezactivarea cookie-urilor restrange functionalitatea paginii web.
Cand vizitati aceasta pagina web, in prezent sunt generate cookie-uri. Faceti click aici pentru a dezactiva cookie-urile.

Va rugam sa aveti in vedere ca acele cookie-uri care sunt indispensabile pentru functionarea paginii web sunt exceptate de la directiva europeana si nu pot fi dezactivate. Daca dezactivati cookie-urile, in browser-ul dumneavoastra va fi generat un cookie Opt-Out, astfel incat revocarea dumneavoastra sa poata fi atribuita computerului. Daca folositi un alt browser, respectiv un alt device pentru accesare, sau daca stergeti cookie-urile, trebuie sa dezactivati din nou cookie-urile.

Formular contact
Informatii utile
Credem in corectitudine si promovarea calitatii serviciilor in e-commerce si recomandam oricarei persoane inselate de falsi jucatori din acest domeniu sa se adreseze Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului.
Contact Protectia Consumatorului