Slip inot pentru competitie Sharkskin, Aquazone

Slip inot pentru competitie Sharkskin, Aquazone

Slip inot pentru competitie Sharkskin, Aquazone
[80176]

PRODUCATOR: AQUAZONE
Status: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 4 zile lucratoare
Compara
Apreciere: 4.5/7 (69 voturi)
130,90 Lei
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 4 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere - Slip inot pentru competitie Sharkskin, Aquazone
[80176]

Materialul "Long Life Lycra” din care este confectionat acest costum de inot, numit "Shark Skin”, ofera costumului o mare rezistenta in timpul curselor de inot sau a antrenamentului.
Datorita rezistentei marite a materialului, acest costum de inot se poate folosi si pentru antrenamente deoarece isi pastreaza forma si textura fara a se modifica in timp.
In compozitia acestui material s-au imbinat doua fibre sintetice cu o textura foarte rezistenta, aceasta asociere ducand la un rezultat foarte asemanator cu pielea de rechin, care este acoperita cu denticule dermice, aranjate in modele de dinti de fierastrau, pentru a permite apei sa curga lin pe suprafata exterioara a materialului.
Un alt aspect al acestui material numit "SharkSkin”este ca lasa pielea sa respire, nu retine apa,oferind mai multa viteza in timpul curselor de inot.
Costumul competitional este alegerea perfecta pentru sportivii de performanta care doresc un costum care sa le ofere o performanta cat mai ridicata in apa, dar care doresc si un design modern si placut.
Compozitie material: 80% Poliamida și 20% Elastan

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.Alte articole sportive de la AQUAZONE

Centura inot senior pentru initiere, Aquazone
Centura Aquazone (initiere - adult) Design anatomic pentru suport bun la spate. Fabricata din spuma cu celula inchisa, suprafata foarte fina,echipata cu sistem de prindere "click" din pl
PRODUCATOR 

AQUAZONE

  45,00 Lei
Casca pentru inot din latex unicolor, Aquazone
Casca Inot Latex Fabricata 100 % din latex, flexibila, comoda si rezistenta. Este in special conceputa pentru clientii ocazionali ai cluburilor de inot. Daca doriti sa folositi un timp mai indelu
PRODUCATOR 

AQUAZONE

  8,00 Lei
Casca pentru inot din silicon, Aquazone
Casca silicon unicolor AQUAZONE Daca frecventati des bazinele de inot, este o alegere buna. Aceasta casca din silicon are o rezistenta crescuta la clorul din apa. Disponibila in mai multe culori.
PRODUCATOR 

AQUAZONE

  15,00 Lei

Formular contact
Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Informatii utile
Credem in corectitudine si promovarea calitatii serviciilor in e-commerce si recomandam oricarei persoane inselate de falsi jucatori din acest domeniu sa se adreseze Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului.
Contact Protectia Consumatorului

Formular contact


Contact instant

 Messenger
 0775.567.134


Informatii

Administrat de: MG NET DISTRIBUTION SRL

Potectia datelor cu caracter personal: A.N.S.P.D.C.P nr. 19898

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: A.N.P.C. tel. 021 9551

Platforma SOL: formular online

Social Media

        


Folosim servicii

Sigla PlatiOnline.ro