Sistem complet cu corzi pentru antrenament personal tip TRX, Sling Trainer, Kettler

Sistem complet cu corzi pentru antrenament personal tip TRX, Sling Trainer, Kettler

Sistem complet cu corzi pentru antrenament personal tip TRX, Sling Trainer, Kettler
[7371-570]

PRODUCATOR: KETTLER
Status: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 4 zile lucratoare
Compara
Apreciere: 5.3/7 (8 voturi)
299,00 Lei
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 4 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere - Sistem complet cu corzi pentru antrenament personal tip TRX, Sling Trainer, Kettler
[7371-570]

Sistem complet cu corzi antrenament personal tip TRX, Sling Trainer, Kettler

Cel mai bun partener de antrenament, ce poate fi utilizat cu usurinta in confortul casei tale, la sala sau in natura. In functie de greutatea utilizata poate fi folosit pentru un antrenament usor sau pentru un antrenament complex al corpului foarte eficient care va aduce rezultate in scurt timp.


Nu exista comentarii referitoare la acest produs.Alte articole sportive de la KETTLER

Peste tot in lume, KETTLER este brandul lider in echipamente de fitness. Kettler produce mese de tenis, biciclete, jucarii pentru copii si mobilier de agrement. In Europa, KETTLER este marca numarul unu pentru echipamente de fitness pentru acasa. Povestea KETTLER a inceput cu mai mult de 60 de ani in urma, in 1949, atunci cand Heinz Kettler a infiintat o intreprindere mica intr-un pod in orasul sau natal de Ense-Parsit in Germania, cu doar 6 persoane. In zilele noastre, KETTLER este prezent in mai mult de 75 de tari avand peste 2.000 de angajati. Marca KETTLER simbolizeaza calitate, stil si durabilitate si este recunoscut la nivel global. Spiritul vizionar al companiei este demonstrat prin intermediul produselor sale care au facut istorie, dintre care amintim: - prima bicicleta din aluminiu din lume, cu care a revolutionat in 1977 KETTLER lumea biciclistilor; - bicicleta de exercitii pentru acasa "Golf", concept dezvoltat in anii optzeci, devenind cel mai popular echipament de fitness in Europa; - iubitul KETTCAR, cu care au crescut multe generatii de copii si adolescenti, avand un numar de peste 16 milioane de astfel de produse vandute in intreaga lume; - prima masa de tenis din aluminiu, rezistenta la intemperii, lansata in 1974, inca recunoscuta pentru functionalitatea sa inovatoare. Ca o recunoastere a inovatiei si proiectarii, KETTLER a fost premiat in ultimii trei ani, cu prestigiosul titlu: "Marca cea mai inovatoare al anului", in cadrul concursului Plus X Awards, concurenta cea mai mare din Europa pentru tehnologie, sport si stilul de viata de excelenta. Kettler a concurat cu firme precum BMW si Samsung. In plus, KETTLER este implicat activ in identificarea unor solutii de mediu si respecta toate reglementarile de mediu. In acest scop, compania are un sistem de management de mediu in conformitate cu DIN EN ISO 14001:2009 certificate si implementate cu succes. Procesele de productie sunt concepute astfel incat sa poata conserva energie si resurse, si de a folosi tehnologii avansate pentru a proteja mediul inconjurator in mod durabil.
Disc pentru bara 1,25kg. Kettler
Disc negru pentru bara de 30mm diametru.  Kettler a fost premiat de Plus X Award cu titlul de 'Cel mai Inovativ Brand 2009' la categoria Echipament Gimnastica.
PRODUCATOR 

KETTLER

  29,99 Lei
Disc pentru bara 2,5kg. Kettler
Disc pentru bara 2,5kg. Kettler   Kettler a fost premiat de Plus X Award cu titlul de 'Cel mai Inovativ Brand 2009' la categoria Echipament Gimnastica.
PRODUCATOR 

KETTLER

  49,99 Lei
Banca fitness pentru antrenament DELTA. Kettler (DEGBM)
Aceasta banca ofera un antrenament variat de exercitii in stil profesional. Datorita sistemului special de reglare (produs patentat - DEGBM), pozitia plata a bancii poate fi schimbata in pozitie incli
PRODUCATOR 

KETTLER

  2 400,00 Lei

Formular contact
Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Informatii utile
Credem in corectitudine si promovarea calitatii serviciilor in e-commerce si recomandam oricarei persoane inselate de falsi jucatori din acest domeniu sa se adreseze Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului.
Contact Protectia Consumatorului

Formular contact


Contact instant

 Messenger
 0775.567.134


Informatii

Administrat de: MG NET DISTRIBUTION SRL

Potectia datelor cu caracter personal: A.N.S.P.D.C.P nr. 19898

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: A.N.P.C. tel. 021 9551

Platforma SOL: formular online

Social Media

        


Folosim servicii

Sigla PlatiOnline.ro